Használt Microsoft Office mennyiségi licencek

A használt nem azt jelenti, hogy kopott vagy használatlanná vált. Nálunk hivatalos forgalmazók által értékesített eredeti szoftverlicenceket vásárolhat kedvező áron. A régi és az új licencek adás-vételi kombinációja akár 70%-os megtakarítást hozhat a nem használt, új szoftver vásárlásával szemben.

 

A mennyiségi licencek minden előnyét megszerzi kedvező áron, az OEM licencekhez hasonlóan.

 

 Küldjön üzenetet, szívesen készítünk Önnek személyre szabott ajánlatot.

notebook

Milyen lehetőségeket kínál a Microsoft Office csomag?

A Microsoft Office átfogó eszköztárat kínál az egyéni termelékenységhez, többek között az e-mailek kezeléséhez szükséges eszközök terén, valamint mutatós dokumentumok, táblázatok és prezentációk gyors és egyszerű létrehozásához. 

 

Az Office mennyiségi licenc számos előnnyel jár, például az Office-csomagot másodpéldányként egy második hordozható készülékre is telepítheti (laptop, Windows rendszert futtató tablet). Tehát abban az esetben megfelelő választás, amikor egy asztali számítógépre és laptopra egyaránt szüksége van. Ez a mennyiségi licencec megoldás sokkal kedvezőbb, mint két FPP / PKC licenc megvásárlása.

 

Jogában áll az Office-csomagot a Remote desktop services segítségével telepíteni és használni a szerveren (Távoli asztalon keresztül).

laptop

További előnyei a mennyiségi licenceknek a PKC/OEM/FPP/ESD licencekhez képest

  • Tartósan átruházható licenc
  • Egy telepítési kulcs több licenchez
  • Lehetőség van visszatérni az előző régebbi verziókra
  • Elérhetők különböző nyelv változatokban
  • Joga van az Image-ből való tömeges telepítéshez
  • Az Office licencet nem szükség regisztrálni a Microsoft-fiókon keresztül
Microsoft Office  Screenshots

Mit tartalmaz a Microsoft Office csomag?

Office Standard kiváló választás azon vállalatok számára, amelyek igénylik az asztali Office-alkalmazások használatát: Word dokumentumokat és Excel táblázatokat szerkeszthet, PowerPoint alkalmazásban mutatós bemutatókat szerkeszthet, Outlook segítségével hatékonyan olvashatja, archiválhatja és rendezheti e-mailjeit, a Publisher (PC) pedig segít Önnek abban, hogy professzionális minőségben szerkeszthesse és oszthassa meg publikációit.

 

Office Professional Plus még ezen felül az Access alkalmazást is tartalmazza, mely adatbázisok gyors és egyszerű szerkesztését segíti fejlesztői tapasztalat nélkül. Automatikusan menthet SQL adatbázisba, melyek biztonságosabbak, mint eddig valaha. Az alkalmazásokat egyszerűbben oszthatja meg kollégáival is.

OfcLogoText

Szerezze meg még ma az Office-csomagot!

Ha az Office által kínált legújabb funkciókra van szüksége, akkor az Office 2016 csomagot Önnek találták ki.

 

Ha az új alkalmazásokat nem használja ki, akkor biztosan örömet szerez egy régebbi verzió vásárlása: az Office 2013 hasonló előnyökkel jár és jelentős kedvezménnyel juthat hozzá.

 

Csak esetenként használja az Office alkalmazásokat dokumentumok szerkesztése, mentése és nyomtatása céljából? Amennyiben így van, akkor az Office 2010 vagy az Office 2007 lesz az Ön számára legmegfelelőbb, hiszen ezek az „elektromos írógépeket” helyettesítik és sok más funkciót is kínálnak.

 

Továbbá rendelkezésre állnak az Office Standard és Office Professional Plus mennyiségi licencek, valamint az Office Home & Business PKC csomagok.

 

Írjon nekünk és mi elkészítjük az Ön számára legkedvezőbb személyre szabott ajánlatot.