Rólunk

Küldetésünk, hogy vállalatok számára hatékony pénzügyi működést ajánljuk fel.

A SoftwarePro az Ön független és kompetens partnere használt szoftverlicencek terén, mely több tízéves tapasztalattal rendelkezik a szoftverpiac terén, valamint magasan képzett ügyintézőkkel.

Vállalkozásunk alapja a vevői elégedettség, ezért alapvető értékeink a szakszerűségáttekinthetőségtisztesség és udvariasság.

Nálunk vállalata számára mindent megtalál egy helyen, az eredeti használt szoftver adás-vételétől kezdve, az attraktív pénzügyi ajánlatokon, a széleskörű licenctanácsadáson és a professzionális licenc-könyvvizsgálaton keresztül, egészen a vagyonkezelő szoftverekig (Software Asset Management).

Üzleti kapcsolataink és együttműködéseink során a legnagyobb hangsúlyt az áttekinthetőségre, szakszerűségre és udvariasságra helyezzük.

ISO tanúsítvány

A felajánlott termékek és szolgáltatások minőségének biztosítása.

Az általunk felkínált termékek és szolgáltatások minőségének biztosítékát a megszerzett tanúsítványok jelentik, amelyeket egy független szervezet könyvvizsgálat alapján adott ki.

ISO 9001
Hatékonyan kihasznált vállalati és vezetési folyamatokat biztosít, amelyek hozzájárulnak munkánk színvonalának folyamatos fejlődéséhez az Önök minél nagyobb elégedettsége érdekében, az ISO 9001 tanúsítvány – minőségirányítási rendszer az ISO 9001 szabvány szerint.
ISO 27001
Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy olyan biztonsági intézkedéseket alkalmazzunk, amelyek megvédik az információs aktívákat, és megfelelő szintű információbiztonságot nyújtanak. Ezt az ISO 27001 tanúsítvány garantálja – információbiztonsági irányítási rendszer az ISO/IEC 27001 szabvány szerint.
ISO 20000-1
Törekszünk az informatikai folyamatok minőségének és hatékonyságának javítására, amelyet az ISO 20000 tanúsítvány garantál - informatikai szolgáltatáskezelési rendszer az ISO/IEC 20000 szabvány szerint.

Számlázási adatok:

Softwarepro Kft.
Kelemen L. utca 1.
2900 Komárom

ADÓSZÁM: 25161638-2-11
EU ADÓSZÁM: HU25161638

Bejegyző cégbíróság: Komárom-Esztergom Megyei Bíróság 

címe: Tatabánya, Komáromi u. 4.

Cg:11-09-023517 számon bejegyzett társaság

Lépjen velünk kapcsolatba.

Szívesen készítünk Önnek személyre szabott ajánlatot.
Felveheti velünk a kapcsolatot az
Infóvonalon +421 322 856 300
vagy e-mailben a kapcsolattartó űrlap segítségével.